Femte generationen Volkswagen Caddy erbjuder mer utrymme och ny teknik, med ett nytt formspråk och design. Nu introducerar Vision X en serie modellanpassade extraljus för Volkswagens transportbil.

Volkswagen Caddy erbjuds både som skåpbil och personbil, samt med den nya generationen även som campingbilen California.

Vision X har nu tagit fram en serie modellanpassade extraljus för bilen. Vision X LED-extraljus erbjuder en stark och god ljusbild, både sett till längd och bredd.

Vision X modellanpassade kit är anpassade för Caddys nya front, med sensorer och radar. Den integrerade lösningen har en slagtålig konstruktion som tål automat-biltvätt. Till skillnad från traditionella montage påverkas inte bränsleförbrukningen, samt att integrationen ger ett bättre stöldskydd.

Vision X modellanpassade kit erbjuds med XPL-H15H, en tunnare 21″ LED-ramp med bakgrundsljus/halo, XPR-H9M 19″ och XPR-H12M 24″, två mer kraftfulla e-märkta LED-ramper med bakgrundsljus/halo samt XPR-PX36 Black Edition, en stark 21″ e-märkt LED-ramp, med 36 lysdioder på totalt 19 008 lumen.