Transportskåp nummer 3 000, Volymax Ultra, såldes av Christian Petersson, Volkswagen Transportbilar hos Engströms Bil AB i Linköping. Slutkunden är Östgöta Vending AB vars verksamhet är försäljning och uthyrning av kaffe, vatten, varu- och dryckesautomater.

De har flera servicebilar i sin verksamhet och när man behövde fler så valde man en Volkswagen Crafter utrustad med en Volymax Ultra med bakgavellyft för att enkelt kunna transportera sin utrustning. Berco var på plats när bilen levererades till Linköping och gratulerade Christian för att det blev han som sålde det 3000:e skåpet.

Christian är mycket nöjd med Bercos skåp och även med support och eftermarknad. Lätt och smidigt från beställning till färdig bil samt bra kvalitet på skåpet. Detta transportskåp är ett av många som beställts av samma kund vilket visar stor tilltro till oss och våra samarbetspartners.

– Vårt långvariga samarbete med Berco har genererat i en transportbil som är mycket lämplig för våra nordiska förhållande med snö och kyla. Detta har gjort Volkswagen Crafter med Volymax skåp till en av de mest sålda transportbilarna i Sverige, säger Hans Turemark, Märkeschef för Volkswagen Transportbilar.

– Detta är en viktig milstolpe för oss på Berco! Det gör oss till en av de största tillverkare av transportskåp och det visar verkligen att kunder har ett stort intresse i våra produkter och vårt produktprogram, säger Jim Wallström, VD.

– Vi på Berco är mycket stolta över vårt skåp, som är konstruerat och byggt för vårt tuffa nordiska klimat. Stor kraft har lagts ner på materialval, styrka i konstruktionen och smarta lösningar. Sammantaget gör detta att vi har fått ett starkt och lätt transportskåp. Men det mest glädjande är att våra kunder fortsätter att välja Berco transportskåp gång efter gång, detta kan bara betyda en sak. Vi har ett av marknadens absolut bästa transportskåp.