Rysslands krig mot Ukraina ställer tyvärr till problem på flera fronter. Det mesta har ökat i pris och pappersbristen i hela världen ställer så klart till problem även för tidningenbranschen. På grund av de ökade kostnaderna för att driva tidningen måste vi tyvärr kasta in handduken efter 85 år.

Själv blev jag involverad i tidningen Åkeri & Transport för snart fem år sedan. Då­varande ägaren sökte en ny mediepartner och det var vi på JO Förlaget som fick äran att förvalta tidningen på bästa vis. Från början utförde vi enbart den grafiska produktionen, men för två år sedan tog vi över ägandeskapet av tidningen. Det var strax efter som jag axlade rollen både som grafiker och chefredaktör. Ett mycket givande och roligt uppdrag. Med mig på vägen har jag haft en härlig redaktion i allt från kolle­gor, journalister och annonsförsäljare.

Jag och mina kollegor önskar er i branschen lycka till i framtiden – även fast ni får klara er utan just tidningen Åkeri & Transport.

Anders Andersson, chefredaktör

Om du har en prenumeration som du har betalat för kan du få pengarna åter för de nummer som återstår på din prenumeration. Skicka ett mejl till pren@akeritransport.se med ditt kundnummer (som du ser på baksidan av tidningen) samt kontonummer så återkopplar vi till dig.