G-Force Tools, ett ledande varumärke inom trädgårdsutrustning som specialiserat sig på trädgårdsverktyg och högtryckstvättar, lanserar en ny robotgräsklippare på den svenska marknaden.

Med lanseringen av denna högpresterande men ändå rimligt prissatta robotgräsklippare har G-Force tagit fram en gräsklippare, vars arbetskapacitet på hela två tusen kvadratmeter (SR2000) underlättar en tidskrävande uppgift för alla trädgårdsägare i Sverige.

G-Force robotgräsklippare är enkel att programmera och installera, och den anpassar sig lätt till klippning av just din gräsmatta, oberoende av vilken väderlek det är och vilken terräng din trädgård har.

Tack vare det effektiva klippsystemet med rakbladsliknande knivar tillverkade av starkt verktygsstål monterade på en klippskiva, har den en effektiv drift och en extremt låg energiförbrukning – den drar faktiskt mindre energi än en glödlampa.

G-Force robotgräsklippare kan klättra upp- och nerför alla backar med max 30 graders lutning inom klippområdet, vilket betyder att växlande terräng inte är något problem. Tack vare de känsliga hindersensorerna undviks hinder eller rabatter som kan komma i vägen. Den vinklade designen gör att den kommer åt att klippa under häckar, så att hela trädgården är så välklippt som du vill att den ska vara.