Med sin nya skördare 550 T-PRO möter Eco Log marknadens behov av en skördare som är både smidig och stark. Med en konstruktion byggd för högsta produktivitet och en slimmad design blir 550 T-PRO en ovärderlig tillgång i ditt gallringsarbete.

Med sina sex hjul tar sig 550 T-Pro enkelt fram i svår terräng och minimerar marktrycket vid arbete på känsligt underlag. Maskinens stela midja i kombination med pendelarmar gör att du enkelt kan flytta maskinen med utsträckt kran utan att behöva dra in aggregatet. Detta innebär högre produktivitet och värdefull tidsbesparing. 
 
Med kraften från en Volvo Penta D8 på 160 kW/218 hk svarar skördaren snabbt på ökad belastning. Motorerna har optimerats för ett driftsäkert och bränsleeffektivt skogsarbete.

Den välkända kombinationen av svängbar hytt och pendelarmar gör skördaren mycket flexibel och väl lämpad för gallringsarbete. Tillgängliga aggregat för modellen är Log Max 3000T och 4000T.

Med vår nya gallringsskördare kompletterar vi vårt sortiment med en maskin som efterfrågats av våra kunder. I den nya modellen har vi behållit fördelarna med 550-modellen och kompletterat den med bland annat fler hjul för att optimera den för gallringsarbete. Den nya skördaren är den första av flera lanseringar i höst. Vi har fler spännande nyheter på gång, säger Anders Gustafson, vd på Eco Log Sweden AB.