Lars Forsell är ny projektchef på Rototilt Group AB. Hans uppdrag är att leda Rototilts fortsatta satsning på processer, styrning och kvalitetssäkring av företagets produktutvecklingsprojekt.

Lars kommer närmast från rollen som chef för Project Office hos Cytvia (f.d. GE Healthcare) där han haft en liknande roll. Han har även jobbat för Volvo Lastvagnar i drygt 20 år, bland annat som projektledare, produktionstekniker och teknisk beredning i produktprojekt.

Rollen som projektchef

Som projektchef kommer Lars initialt att driva utveckling och etablering av ett projektkontor med tillhörande processer och projektledare för ledning och styrning av företagets produktutvecklingsprojekt. I rollen ingår även att driva, leda och utveckla företagets projektmodell för att säkerställa effektiva projektleveranser.

– Att få vara en del av och bidra till Rototilts fortsatta utveckling mot nya mål och visioner känns otroligt spännande och stimulerande, säger Lars som tillträdde sin nya roll på Rototilt under mars månad i ett pressmeddelande.