Den 18 maj öppnade Ramirent ett nytt kundcenter i Märsta. Kundcentret erbjuder ett stort urval av Ramirents produkter. Den 500 kvm stora butiken har fyllts med byggmaskiner och annan utrustning och 600 kvm utomhusyta har ställts i ordning. Butiken har fokus på byggmaskiner, släpvagnsliftar, släpgeneratorer och mindre maskiner som kunden kan hämta själv.

– Självklart kommer kunderna även kunna beställa större maskiner, liftar och bodar, som vi ser till levereras från våra andra kundcenter i Stockholm, säger Fredrik Aronsson, ny kundcenterchef.

I Märsta kommer, utöver kundcenterchefen, två säljare att jobba för att serva de många bygg- och infrastrukturprojekten som just nu pågår i regionen.

– Hela området runt Arlanda, Sigtuna, Rosersberg och Knivsta är i stark tillväxt och vårt närmaste kundcenter ligger i Sollentuna. Nu är vi väldigt glada att kunna stärka upp med ytterligare ett kundcenter och därigenom komma ännu närmare våra kunder. Att vi dessutom gör det i ett område där det redan ligger flera uthyrnings- och byggföretag, underlättar ytterligare för kunderna, säger Trond Thormodsrud.

Kundcentret i Märsta är Ramirents 15 kundcenter i Stockholm och återfinns i Arlandastad.