RAM Mounts erbjuder monteringslösningar till nästan all tänkbar utrustning i olika branscher såsom maskinbyggnation, truck, marint, flyg, lantbruk, tunga och lätta fordon etc genom specialmonteringar med standardkomponenter ur RAM-sortimentet.

RAM Mounts vision är att ha ett sortiment som passar alla kunder, deras olika applikationer och utmaningar. Med lättanpassade kul- och armsystem designat runt en gummikula uppstår en funktion som inte bara är fast och robust utan även vibrations- och stöttålig. Det finns att välja mellan 5000 olika komponenter för att bygga den lösningen som passar bäst för utifrån de behov man har.

RAM Mounts hat även IntelliSkin® som är en serie stötsäkra skal och dockningsstationer med integrerad laddare vilka är lämpliga i applikationer där enheten alltid behöver vara strömförsedd, exempelvis i olika fordon.

LÖSNING EFTER BEHOV
RAM- fästen är uppdelade i 5 olika storlekar: A, B, C, D, E, som i stigande ordning är anpassade för belastningar 0,5-9,1 kg. RAMs kulledslösning bygger på ett 3- alt. 4-stegssystem:
1. Välj bas. Exempel på dessa kan vara skruvfäste, rörfäste, sugkoppsfäste etc.
2. Välj en arm i önskad längd.
3. Välj adapter för montering av hållare.
4. Välj en skärmhållare, tablethållare, telefonfäste etc.

För mer info: RAM Mounts