BriodLights varningsljusserie Alert har nu fått tillskott av ett batteridrivet roterande varningsljus med magnetfäste vid namn Ambra.

Varningsljusets inbyggda magnet och kombinerade sugpropp gör det möjligt att placera Ambra varningsljus på valfri plan metallyta och trycka fast. Varningsljuset har tre olika blixtmönster som vardera kan användas i fyra olika lägen, vilket innebär att det totalt finns hela 36 olika effekter att välja mellan. Den medföljande fjärrkontrollen, som har 30 meters räckvidd, gör det möjligt att slå på och av belysningen samt ändra blixtmönster även inifrån fordonet.

Aktiveras med en knapptryckning

Varningsljuset har 10 LED-dioder som med hjälp av objektivets konstruktion gör att varningssignalerna lätt uppfattas av omgivningen. Belysningen har sex timmars batteridrift och aktiveras med en knapptryckning, antingen direkt på varningsljuset eller på den medföljande fjärrkontrollen. Batteriindikatorn gör det enkelt att hålla koll på när det är dags att ladda. Själva laddningen tar cirka 4 timmar. Varningsljuset passar 12/24 V, har R10 och R65-märkning samt är klassad till IP67.

Källa: Abkati