NORDICC har sedan starten drivit program av aerodynamiska tillbehör till tunga fordon. Glasdesign Aerodynamics® är varumärket som omger dessa – detta då företaget i början hette Glasdesign. Glasdesign startades 1994 som ett familjeföretag för att i första hand förse lätta lastbilar med takspoilers. Glasdesign Aerodynamics® är sedan 2012 ett varumärke som ingår i Nordicc AB.

Under åren som gått har man ständigt slipat och förbättrat programmet – nu finns det fler produkter till fler märken och modeller än någonsin tidigare.

DAF
Justerbara takspoilers till de helt nya hytterna för att klara 4,5 meter höga skåp. Chassikjolar till de nya 6×2-dragbilarna, där företaget skall formge dem så att originaldesignen efterföljs.

IVECO
Chassikjolar finns till alla 6×2-dragare. Korta sidoluftriktare till bak på hytten för S-Way då utrymmet bakom hytten är väl stort på grund av luftintaget. Passar till skåpbilar.

MAN
Chassikjolar till 6×2- och pusher-bilar, men nu kommer även längre sidokjolar för till exempel lastväxlarbilar, skåpbilar med mera. Även en justerbar takspoiler till högsta TGX-hytten är klar inom snar framtid.

MERCEDES
Här finns chassikjolskit i Mercedes originalutseende till de olika hjulbaserna. Det finns även takspoilers och sidoluftriktare till de olika modellerna i deras program.

VOLVO
Nordicc har tagit fram toppspoilers som monteras ihop med Volvos korta original sidoluftriktare. Det ”fattas” en bit längst upp om man ej har en komplett takspoiler, men med toppspoilern blir allt komplett. Kan kompletteras med lampor baktill (så kallad ”pärleport”) på till exempel lastväxlarbilar som ej vill ha höga takspoilers eller långa sidoluftriktare.

SCANIA
För Scania finns redan ett rätt så komplett utbud av sidoluftriktare från fabrik. Men Nordicc har tagit fram en mellanlång modell som passar till R-hytten/Normal tak för till exempel lastväxlarbilar. Även möjligt att konfigurera chassikjolar till mer komplicerade chassikombinationer.