Eslövskopan är känd för sina robusta skopor med hög kvalité. Designad för att maskinen och redskapet skall få optimala vinklar och köregenskaper, vilket innebär stora besparingar både vad gäller tid och bränsleförbrukning enligt Sven Lans, VD på Götene Ufo AB.

Vi är väldigt glada över att PON Equipment AB valde att sälja Eslövskopan till oss fortsätter Lans.

Planen är nu att Götene Ufo AB redan under vår/sommar skall komma igång med att marknadsföra Eslövskopan, som från och med nu kommer att tillverkas i fabriken i Götene.

Götene Ufo AB är en av dom ledande tillverkarna i Norden av redskap av högsta kvalité till grävmaskiner och hjullastare. I produktionsanläggningen i Götene finns kapacitet och rätt kunskap för att vi skall kunna fortsätta att tillverka och vidareutveckla Eslövskopan säger Lans.

De senaste åren har varit en stor framgång för Götene Ufo AB. Bolaget har tagit stora marknadsandelar och på bara några år har tillverkningen nästan fördubblats i Götene. Stora investering i maskiner och nyanställningar har gjorts för att hinna med att växa i den höga takten. Att få lägga till en så spännande produkt som Eslövskopan i vårt sortiment som ett komplement till vår redan välrenommerade serie skopor, är fantastiskt kul och någon vi ser mycket fram emot avslutar Lans.