Nu är det klart att NTEX tar nästa steg i utvecklingen. Bolaget har gjort klart med ett antal nya medarbetare med spetskompetens och god erfarenhet av branschen. Expansionen innebär bland annat att i slutet av april kommer de nya medarbetarna att flytta in i ett nytt kontor i Malmö.

NTEX är nu i ett skede att ta nästa steg i sin expansion med extra stort fokus på europeiska kontinenten och man fortsätter sin tillväxt både organiskt och genom förvärv.

På grund av nya strategiskt placerade kontor och lager, med effektiva terminaler vid dominerande färjelägen, skapas ett omfattande nätverk som tillhandahåller en helhetslösning, där man kan frakta alla typer av gods på ett snabbt och flexibelt sätt. Allt för att skapa så kostnadseffektiva och miljövänliga transporter som möjligt.

Utveckling i Europa

De första som är på plats är Stefan Lendenfelt, Fredrik Casagrande, Philip Galatone och Gabriela Jerad som alla har arbetat under flertalet år i transportsektorn. Stefan Lendenfelt är en välkänd profil i branschen och därför är det inte så konstigt att han kommer att arbeta med utveckling och att fokusera på att hjälpa bolaget att växa vidare i Europa.

Etableringen i Malmö kompletterar NTEX-anläggningen i Helsingborg och bidrar samtidigt med utvecklingen av NTEX inrikes som täcker den svenska marknaden.