Den helt nya Nissan NP300 Navara sätter en ny standard i entonsklassen för pickuper genom att kombinera det bästa ur Nissans ledande crossover-ställning med över 80 års erfarenhet av konstruktion och tillverkning av robusta och smart konstruerade pickuper.

Hörnsten i utvecklingen av det nya fordonet var att förbättra komforten och lägga till fler finesser samtidigt som man ville bibehålla NP300 Navaras lovordade offroad-egenskap, slitstyrka och lastkapacitet.

Den nya modellen är en helt uppdaterad version av den föregående generationen, med ett robust chassi och en mängd nya tekniska funktioner som ytterligare förbättrar körbarheten och komforten. Och att använda samma crossover-DNA som i tillverkningen av framgångsrika personbilar som klassledande Qashqai, X-Trail och Juke får nya NP300 Navara en ny nivå av personbilsliknande finesser, stil, komfort och kvalitet, samt teknik som är ny på pickup-marknaden.

Att vara först på marknaden med en helt ny tillverkargaranti på fem år eller 160 000 km för nya NP300 Navara är ytterligare ett bevis på bilens enastående egenskaper och ger kunderna ännu mer trygghet.