Vinterkylan är fortfarande bitande och ökar risken för hala vägar som kan få din servicebil att glida. Lösa föremål i bilen utgör stor fara vid plötslig inbromsning och därför är det lika viktigt att se till att lasten är säkrad som det är att byta till nya vinterdäck berättar Johan Ernst, Country Manager, Sverige, på Sortimo – Europas ledande leverantör av servicebilsinredning.

– För oss handlar bilinredning om att erbjuda dig som professionell en trygg, säker och skräddarsydd lösning. Med SoboGrip ProSafe får du en säker lastsäkring på golvet i servicebilen, som är framtagen speciellt för dig som transporterar olika laststorlekar.

SoboGrip ProSafe är det lätta golvet i systemet. Den 9 mm starka golvskivan är utrustad med ett stort antal ProSafe surrningspunkter med en lastkapacitet på upp till 200 daN. SoboGrip ProSafe är, i likhet med all bilinredning från Sortimo, framställd och kvalitetssäkrad i Zusmarshausen i Tyskland.

– Trygg lastsäkring ligger oss varmt om hjärtat. Vi kör alla våra lösningar in i väggen för att testa dem vid kollision. Förutom det utför vi även regelmässiga kvalitetskontroller. Våra lösningar är därför alltid en trygg investering, utvecklad för en tuff vardag med omväxlande gods, säger Johan Ernst.