Isuzu marknadsförs i Sverige av Olle Olsson Bolagen AB. Isuzu är Japans ledande lastbilstillverkare och bygger ca 700.000 lastbilar per år. I Europa säljs säljs och marknadsförs Pickup-modellen D-Max. Det är den enda Pickup som säljs av en lastbilstillverkare och det märks på den gedigna kvaliteten.

Isuzu D-Max är helt klart den bästa Pickup-modellen på marknaden, fortsätter Robert Johnsson. Den är verkligen gjord för att användas i tuffa situationer och den har en fantastisk dragkapacitet.

J BIL kommer att bli i stort sett ensamma att sälja Isuzu i Stockholm och räknar med en årlig försäljning på ca 100 st Isuzu D-Max per år.

Ur strategisk synvinkel är det viktigt för oss att kunna erbjuda våra kunder ett komplett utbud av transportbilar, säger John Marnell, VD och delägare.

J BIL har på kort tid gått från att vara Peugeotåterförsäljare i Upplands Väsby, till att idag finnas på fyra anläggningar med sex olika varumärken.

– Vår spännande resa fortsätter, där ambitionen är att fortsätta växa utan att göra avkall på våra två viktigaste mål: branschens nöjdaste kunder och branschens mest engagerade medarbetare, avslutar John Marnell.