Hydroscand har öppnat tre nya butiker i Sverige under 2021. Innan året är slut är det dags att öppna ytterligare en butik som ska förse kunderna med slang och kopplingar i småländska Tranås.
Den nya slangservicebutiken beräknas öppna den 13:e december i år. Det blir Hydroscands åttonde butik i Småland. Butiken kommer att öppna på Västra vägen 27 i Tranås, i en lokal där det har bedrivits hydraulikverksamhet sedan lång tid tillbaka. Butiken har en area på ca 300 m2, sedan tillkommer lageryta utöver det. Utanför butiken finns även en väl tilltagen parkering för Hydroscands kunder.

”Det känns bra att vi nu kommer närmare våra kunder i Tranås och dessutom öppnar upp i en lokal som många redan förknippar med hydraulik. Etableringen i Tranås innebär att vi kan öka servicegraden och tillgängligheten i Småland ytterligare”, säger Johan Dahlberg, regionchef Jönköping på Hydroscand.
Tranås-butiken blir enligt Johan ett bra komplement till butikerna i Vetlanda, Nässjö, Jönköping och Mjölby. Hydroscand erbjuder även kunderna hjälp på plats med företagets mobila slangservice, SlangExpress, som utgår från Jönköping.

Butiken kommer att erbjuda ett brett och lokalt anpassat sortiment inom slang och ledningskomponenter för hydraulik, pneumatik och industri.
”Vi jobbar hårt för att anpassa sortimentet för lokala behov och vi kommer att vara lyhörda inför lokala kundönskemål. I Tranås-butiken kommer vi utöver vårt ordinarie produktutbud, även att erbjuda ett sortiment av lager, tätningar samt transmission och filter. Det är lokala behov som vi har uppmärksammat i våra närliggande butiker i Nässjö och Vetlanda”, berättar Johan.

Platschef för den nya butiken blir Sören Åkesson som har en mångårig erfarenhet av hydraulik, men även tidigare erfarenhet av Hydroscands produktsortiment i stort. En annan nyrekrytering är Tomas Jonsson som även han har en lång erfarenhet av slang och ledningskomponenter. Tomas kommer att utgå från butiken i Tranås och arbeta som regionsäljare för Jönköping och södra Östergötland.