Nya Iveco Daily är här med ett fullständigt förnyat modellprogram. Den tredje generationen Iveco Daily är bättre än någonsin tack vare en perfekt blandning av tradition och innovation:

Körkomfort i toppklass, Ny design och interiör, största skåpsvolymerna – upp till 19,6 kbm, högre nyttolast och bäst vändradie i klassen, lägre bränsleförbrukning – upp till 5 procent och lägre lasthöjd och förbättrad instegshöjd.

En viktig nyhet är följaktligen den nya 8-stegade automatiska växellådan HI-MATIC, som sätter en hög standard när det gäller flexibilitet, effektivitet och bränsleekonomi, förutom att den erbjuder maximal körkomfort. HI-MATIC växlar snabbare och mer precist än en erfaren förare och lägger mindre än 200 millisekunder på en växling då det krävs större acceleration.

För att utnyttja det nya fordonets potential på bästa möjliga sätt har man utvecklat en ny framhjulsupphängning som bidrar till att öka komforten och förbättra köregenskaperna och som kommer att användas som standard på både skåpbilar och chassin. Den nya framhjulsupphängningen QUAD LEAF baseras på dubbla A-armar med tvärgående bladfjädrar som ger mycket fina resultat i fråga om begränsning av mått och vikt.

Borealis Metallic Blue, nya Dailys lanseringsfärg, kommer att dominera den banner som löper längs monterns väggar och påminner om fordonets kylargrill, samtidigt som den understryker den tydliga karaktären hos denna färg som för tankarna till himlen, havet och naturens oövervinnerliga styrka.