TT385 heter modellen, som kostar 43 000 plus moms. Den tillverkas i Estland och Simon är generalagent för den svenska marknaden.

– Vi har sålt den till entreprenadföretag, till kommuner som behöver transportera stora gräsklippare och privatpersoner som driver lantbruk som hobby.

Vagnen är specialdesignad, framtagen efter önskemål från återförsäljarna.

– Vi är jättenöjda och kommer att fasa ut våra andra maskintransporter och satsa på denna fullt ut. Två modeller till i samma serie väntas vara klara för försäljning till hösten De flesta köper den för att den är mångsidig, kanske mest för grönytearbeten, säger Simon.

Totalvikten är på 3,5 ton och den har ett flakmått på 383 x 181 centimeter.

Oliv Invest, som marknadsför Tiki kommer att ha en monter på 200 kvadrat.

En annan nyhet på mässan är en dumpertrailer med höga lämmar och envägstipp, Den, tillsammans med 3-vägstippen marknadsförs under varumärket Christ Trailers och har ingen koppling med Tiki.

– Den är stor, 70 centimeters invändig lasthöjd men är bara at koppla tillkroken efter en stor bil. Man kan utföra markarbeten inne i en trädgård utan skador som en lastbil kan göra. Den är helt ny även för mig och jag har inte hunnit få några bilder på den än, säger Simon Blückert.