Det företag som fick de allra bästa omdömena blev alltså Erika Tak & Bygg AB. Förstapriset – Nya Renault Trafic Formula Edition – togs emot av Erika Poskute och Jacob Tymofeyey som är ägare av företaget.

– Det är otroligt roligt att vi fått detta erkännande från våra kunder, säger Erika Poskute på Erikas Tak & Bygg AB, se bilden.

– Vi är naturligtvis duktiga på tak, men vi har även stort fokus på kunderna och arbetar mycket med att det administrativa ska fungera. Det ger ett bra helhetsintryck av oss som företag, fortsätter Erika.

Kunderna som rekommenderat Erikas Tak & Bygg AB uppskattar, förutom ett bra utfört hantverk, också god kommunikation, tydliga offerter och snabb feedback om arbetet. De får också omdömen som trevliga, snabba, professionella och noggranna.

Som Europas största tillverkare av transportbilar har Renault i decennier levererat tusentals bilar till svenska hantverkare och har därmed haft god insyn i allt det skickliga hantverk som varje dag görs i Sverige.

– Kampanjen har varit väldigt lyckad och vi har fått in mängder av rekommendationer. Över förväntan, säger Lars Höglin, Marknadskommunikationschef för Renault Sverige.