– Tanken föddes efter det att vi lanserade vår kampanj ”Prova i tre månader” för snart ett år sedan. En lösning som visat sig vara väldigt uppskattad. Genom kalkylatorn kan du numera också göra ett snabbt test innan du beslutar dig för att prova på riktigt, säger Peter Sörell, VD.

Samtidigt som man lanserar den nya kalkylatorn har man också passat på att bygga om hela webbplatsen som numera finns tillgänglig på fyra språk.

– Vi ser ett alltmer internationellt intresse för våra produkter och alltfler användare av mobiltelefoner därför har vi också anpassat sidan väl för mobilens mindre skärm, tillägger Robert Olsson, säljare.

Förutom satsningen på webbplatsen har JPS teknik även tagit fram ett helt nytt vriddon som ersätter den traditionella kapcylindern. Vriddonet består av endast tre huvuddelar vilket innebär en superb driftsäkerhet och minimalt med underhållsbehov.

Vriddonet är nästintill okänsligt för snö och is. För skördarföraren innebär detta färre avbrott för att rensa såglådan. Eftersom vriddonet saknar kapcylinder finns det heller ingen kolvstång som kan krökas vid höga påfrestningar eller av yttre påverkan.