För två år sedan beslutade System Edström att bygga om två små skåpbilar till banracing, så våra kunder kunde få köra själva på banor runt om i landet. Valet föll på Ford Transit Courier.

Projektet har blivit en riktig succé och bilarna har körts av otaliga glada skrattande kunder. 150 hästar i en lätt bil, och väghållning som ett strykjärn har givit en rejäl racingupplevelse.

I dagsläget har bägge bilarna rullat strax under 4000 mil och det är dags att avyttra dem till förmån för två nya bilar enligt samma koncept.

Den ena säljs på Tradera, med 10 procent till Barncancerfonden, och den andra är pris i en säljtävling bland våra 70 svenska återförsäljare.

System Edström säljer marknadens mest flexibla system för hantverkarinredningar i bilar. Företaget grundades 1958 och vi har därmed extremt lång erfarenhet av vad som krävs av en mobil arbetsplats.

Flexibilitet och enkelhet är ledorden för våra produkter.

System Edström har under åren utvecklats till marknadsledare på den svenska och nordiska marknaden och säljer på i stort sätt hela den Europeiska marknaden.