Den nya generationens interaktiva DAF-app, som kan hämtas via appbutiker på Google Play och Apple – gör att varje detalj på den nya generationens XF, XG och XG+ kan ses med bara en svepning på skärmen på alla mobila enheter. App användaren kan sedan undersöka lastbilen från alla håll, både på insidan och utsidan och se lastbilarnas alla detaljer och funktioner.

Tillsammans med den nya generationens DAF-app har den virtuella DAF-upplevelsen lanserats, en uppslukande och interaktiv onlinemiljö som på ett trovärdigt sätt efterliknar den fysiska motsvarigheten vid DAF:s upplevelsecenter i Eindhoven.
Vid upplevelsecentret i Eindhoven finns utställningshallen ”Start the Future” där man som besökare kan komma nära den nya generationens XF, XG och XG+ och på plats upptäcka några av de avgörande funktioner som den nya lastbilsserien erbjuder.

Den nya generationens DAF-app och den virtuella DAF-upplevelsen är en del av en omfattande digital lansering av en ny generation lastbilar, och ledsagar samtidigt in en ny generation inom kommunikation.