Under våren 2021 kunde Dachser Sweden visa upp rekordsiffror för det gångna året och det avslutade räkenskapsåret ser inte ut att bli ett undantag från denna positiva trend. För att fortsatt hålla uppe takten tillsatte logistikföretaget den 1 januari 2022, Carl-Johan Westas som Country Manager European Logistics för Sverige.

Carl-Johan Westas ansvarar nu för Dachser Swedens fyra platskontor för vägtransport, belägna i Malmö, Jönköping, Göteborg och Stockholm. Tidigare har rollen som Country Manager för Sverige legat på René Sidor, även Managing Director för Dachser Nordic. I rollen kommer Carl-Johan även ta över som Branch Manager för Dachser Swedens största filial i Jönköping.

Carl-Johan började sin anställning för Dachser Sweden i november 2017, som Branch Manager för filialen i Göteborg. Januari 2020 tog han sig ann en dubbel ledarposition som interim Branch Manager för filialen i Malmö parallellt med ansvaret i Göteborg.
Jag ser verkligen fram emot att till större grad få möjlighet att påverka utvecklingen av Dachser Sweden.” berättar Carl-Johan Westas och fortsätter ”I Sverige klassas Dachser Sweden som en relativt liten spelare inom branschen, medan vi globalt är stora med ett brett nätverk. Jag vill vara med och sätta Dachser på den svenska kartan; som den globala spelaren, med lokal kontakt och service.”