CAVALENO Exclusive är en typ av lastbil som inte bara används inom hästbranschen utan den är även lämpad som ett servicefordon, med en kombination av ett stort lastutrymme och en bekväm bodel för servicepersonalen.

Den extra stora bodelen som möjliggörs av XL utskjutet, rymmer en U-soffa, ett välutrustat kök och ett badrum som är extra stort för den här fordonstypen. Det är även ett uppgraderat uppskjut i sovdelen som höjer känslan av ett rum istället för ett enkelt och trångt sovloft. Lastbilen har egen strömförsörjning genom Victron elsystem med batterier samt ett 5,5 kw elverk.

Marknaden inom servicefordon har stått stilla i många år men det kan nu genom JB Trailer erbjudas fordon över 3500 kg för de företagen som söker efter skräddarsydda lösningar. Fordonen marknadsförs under varumärket CAVALENO och som ägs av JB Trailer AB

Genom JB Trailer´s stora volym av lastbilar inom bärgningsbranschen så är det med CAVALENO för företaget ett naturligt steg att även erbjuda specialfordon inom det tyngre sortimentet upptill 26 ton.

I pipelinen finns det ett antal nya fordonstyper och vilket kommer att innebära ett spännande år 2022 för JB Trailer AB.