Transportskåpet är helt nytt men ändå beprövat eftersom Berco sedan 2001 har tillverkat marknadens mest sålda skåp, Volymax, till VW Crafter. Nya, förbättrade Volymax Ultra ger ännu bättre utväxling på alla fördelar.

Detta genom modern en lättbyggnadsteknik som ger marknadsledande lastförmåga, lastvolym, stabilitet och finish.

Lastar tyngre

Dessutom ett lika ledande servicenätverk, plus hela tre års garanti. Volymax tillsammans med VW Crafter har en oslagbar fraktekonomi både per kilometer och kubikmeter!

– Vårt nya transportskåp är det lättaste på marknaden och ökar lastförmågan med 30 procent. Det är dessutom byggd för den som vill lasta extra tungt och erbjuder marknadens högsta lastförmåga, säger Jim Wallström, VD på Berco.

Motståndskraft

Varje detalj hos nya Volymax är genomtänkt. Den topphängda liftluckan i sandwichelement har dubbla gasfjädrar. Broms och breddmarkeringslyktor ovanför luckan undviker slitage på kablage. Surrningsskena på väggar och framstam. Reglerbart ventilationsdon på framstammen. Golv av självbärande sandwichelement med halkskyddat golvplywood. Det är en rationell och genomtänkt design.

-Bercos urstarka sandwichkonstruktion med extremt motståndskraftigt laminat innebär att skåpet får en suverän motståndskraft mot väder och vind vilket effektivt håller nere underhållskostnader för kunden, påpekar Jim Wallström.

Eftersom förarna använder skåpet varje dag år ut och år in så är nya VolyMax Ultra på en rad punkter anpassat för att ge maximal livslängd.