Bengt Bergs Maskinservice AB växer och anställer en ny säljare i Linus Bergman. Han har tidigare jobbat inom profilmedia och ger sig därmed ut i branschen för första gången.
– Linus Bergman kommer främst att fokusera på grönytesidan. På grönytesidan finns Pellenc med sina batteridrivna trädgårdsmaskiner som har etablerat sig på marknaden men där vi fortfarande ser en stor uppåt trend eftersom vi gång på gång bevisat att kraften är minst lika bra som hos en bensinare, dessutom klarar man att arbeta hela dagen utan att behöva ladda.
Samt även Canycom slyklippare som växer mer och mer på den svenska marknaden. Till skillnad från en konventionell gräsklippare är Canycom lågbyggd för att komma under uthängande grenar samt att klara av branta slänter. Klippdäcket drivs av kardanaxel och istället för vanliga knivar sitter det en rotor med två stycken slagor.
Maskinen är byggd för att klara den allra svåraste terrängen. Det som många glömmer är bromsverkan, för att alltid få stopp har Canycoms sly klippare broms på framaxel, bakaxel och på hydrostaten.
Bengt Bergs Maskinservice AB säljer dessutom Wille, Canycom Minidumprar samt gräsklippare från Etesia och Iseki.